söndag 22 november 2009

det växer.

2 tillägg på min "att nästan hata-lista"
- att man måste skriva det där ordet av konstiga bokstäver när man ska kommentera för att det ska funka. irriterande. går det att få bort?

- att det inte går att länka från bloggen. varför?! är det bara jag som inte fattar hur man gör?

4 kommentarer:

  1. ja de är bara du som inte fattar hur man gör....haha,nej jag har ingen aning.blogspot fattar jag nada av-devote däremot,de kan jag!har inte gått och lagt mig än,även att vi slutade prata för vaddå,40 minuter sen?dåååligt.så har jag druckit så mycket té med att jag inte blir förvånad om jag vaknar upp i en pool imon.Kan kännas lite ofräscht.Jag lägger till det på min "jag ogillar väldigt mycket"lista.Där finns det också med att jag ogillar EXTREMT väldigt mycket när folk inte svarar på sms.I.Dont.Like.It.

    kiss o puss!

    SvaraRadera
  2. haha, jag får försöka klura ut hur man gör!
    åå, det var mysigt. vi måste pratat i typ en timme. pappas allvarliga fråga "du ringer väl inte till mobil?" brukar komma efter ca 15 minuter ;)
    haha, jag startade dagen med t (bara för att retas skriver jag t istället för té) i min stora rosa mugg. GOTT.

    lilla vän. du får lära dig att man inte kan svara jämt. och ledsen, men mina sms kostar 50 öre styck och jag är snål. förlåt!

    kiss. DET är ofräscht. tacka vet jag PUSS.

    SvaraRadera
  3. Hej Matildus! Kul att du är med=) Du är inte längre min elev men du skriver som du pratar och i detta projekt gör vi inte det;)))Massor med kramar till dig, Bettan

    Vad är det du vill länka Jonna?

    SvaraRadera
  4. upps. det kaske jag gör för mycket jag med. det går av vana.

    jag vill länka till Matildas blogg. men mest vill jag veta hur man gör rent allmänt. Vet du?

    SvaraRadera